Skip to main content

Om DeveLoop

Vi elsker udviklingspotentiale

Din udvikling – vores hjertebarn

Hos DeveLoop står din og dit barns udvikling i front, og vi brænder for at hjælpe dig med at finde lige netop den kombination af træning, undervisning og behandling, som lukker op for den optimale udvikling i dit barn. I og med at vi er mange forskellige faggrupper, der samarbejder, behøver du kun gå et sted hen for at finde en løsning – til DeveLoop.

Det handler om dig og dit barn

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre hvad vi kan hjælpe med i forhold til dit barns læring. Brug kontaktformularen til at sende os lidt information om, hvilke udfordringer, dit barn har, så vender vi hurtigst muligt tilbage med et forslag til, hvordan vi kan gribe tingene an. Ofte vil vil tilbyde dig et ganske uforpligtende og ganske gratis formøde med de relevante fagpersoner i forhold til netop dit barns udfordringer. Her vil vi fortælle dig, hvad vi kan byde ind med, hvordan og hvornår, det kunne foregå. Ønsker du at få testet dit barn på de områder hvor han/hun er udfordret, kan vi også klare det – om ikke i huset, så hos en af vores kompetente samarbejdspartnere.

Børn, unge & voksnes udviklingspotentiale

Vi udvikler os alle hele livet, men man kan blive helt svimmel, når man tænker på hvor meget af den helt grundlæggende og livsvigtige udvikling, der sker under graviditeten, fødslen og i de første 6 år af et menneskes liv. Og ikke nok med at barnet skal lære at bruge sine sanser og integrere denne viden, det skal også lære at styre sine lemmer, at gå og løbe, klatre og gribe ud efter alt og alle de første år. Det skal lære at tale, lytte, forstå og udtrykke sig forståeligt. Det skal lære en lang række abstrakte begreber som former, farver, længder, størrelser etc. samtidig med at det skal lære at klæde sig af og på, vaske hænder, spise sin mad og give krammere til mor og far og enes og skændes med søskende. De skal kort sagt lære alt det, som al fremtidig læring og erfaring skal kunne basere sig på – i første omgang arbejdet med at tage læring til sig i skoleregi.

Et stigende antal børn når af den ene eller den anden grund ikke disse milepæle i de første år af deres liv og løber ind i problemer i skolen fordi de mangler underliggende udviking. 

Den gode nyhed er, at der kan gøres noget ved det. Ved at undersøge hvad det er, der hindrer barnet i at lære, kan vi “reparere” det, der mangler, bygge det ovenpå, der skal bygges på og på den måde bringe et barns udvikling op til dets optimale niveau.

 

Om DeveLoop

Vi garanterer:


“Hvis du bliver ved med at gentage det, du gør, sker der ikke noget nyt!” 


 

Mahatma Gandhi