Lena Abild Gert

CHOK/TRAUME RELEASE OG PSYKOTERAPEUT
  • +45 29 36 94 74

  • info@develoop.dk

Jeg har hele individet i fokus. Jeg holder af mennesket, og ønsker at finde en bedre vej for alle, hvor de bliver fri fra chok, mønstre og tilegnet adfærd og deraf svære livsbetingelser. Jeg tror på udvikling og på at alle kan få det liv de ønsker sig.

Hvorfor Develoop?
Jeg tror på, at hvis man skal kunne hjælpe mennesker, så skal man se på helheden for at se hele mennesket. Dermed kan man mere præcist og professionelt afklare udfordringer/problematikker og derefter sammensætte den helt rigtige plan, der understøtter den enkeltes behov og ønsker.

I Develoop ser man netop på helheden for at se hele mennesket. Vi har et helt team af engagerede og fagligt dygtige mennesker, som alle brænder for det, de laver.
Jeg oplever ofte, at mennesker kan føle sig helt fortabt i det store fællesskab og at de gradvist, i svære situationer, bliver mere usikre på hvilken hjælp de skal vælge og desuden er udmattede af, at søge hjælp forskellige steder. 

Jeg ser Develoop som en enestående mulighed for at skabe ro i den svære proces, give fornuftig professionel og kvalificeret hjælp og et stabilt fundament som bedste udgangspunkt for udvikling, uanset hvilken udfordring man står overfor. 

I Develoop er der en hel unik sammensætning af faglige ressourcer, der alle stræber efter, at skabe de helt rette rammer for at hjælpe børn, unge og deres familie på et højt professionelt plan og gennem en stærk tværfaglig indsats, der skaber resultater og giver mening.

Hvem er jeg?
Jeg står aldersmæssigt midt i livet, er gift og mor til en herlig snart-teeangersøn og bor i Århus. Med næsten 30 års erfaring i samarbejde med mennesker, dels som selvstændig, som leder, coach, social mentor, familierådgiver og senest psykoterapeut, må min fællesnævner være, at jeg gerne vil hjælpe mennesker til bl.a. at opnå bedre livskvalitet, en større indsigt og selvfølgelig til at finde en vej til at forstå sig selv og skabe de forandringer de ønsker og længes efter.

Jeg har speciale i traume og chok-release/behandling, som understøtter udviklingen gennem dybe og indsigtsfulde processer, der skaber transformation og varige resultater, så man er i stand til at bryde mønstre og livslang modellering og ikke lade begrænsende overbevisninger om sig selv, stå i vejen for ens egen udvikling.

Ved at arbejde med og igennem kroppen og forstå at finkalibrere de 93% vi kommunikerer via kropssprog, får man et meget nøjagtigt billede af og et udgangspunkt for, hvad der rører sig i underbevidstheden. På den måde ser jeg meget tydeligt hvilken retning og form, jeg skal arbejde med.


DeveLoop IVS
Skolebakken 7,
8000 Aarhus C