Kirsten Korning

KOGNITIV HJERNETRÆNING
  • +45 29 36 94 74

  • info@develoop.dk

Da jeg i 2005 stod med min nyadopterede datter på 7 år i den ene hånd og PPR’s dom over hende, som svært retarderet uden læringspotentiale i den anden, tog mit liv en ganske uventet drejning. Jeg var lige blevet mor – nu blev jeg løvemor.
Jeg hverken kunne eller ville forstå, at man kan skære 7 år af et barns udvikling og på den baggrund kassere hende. Hun ”fejlede” jo ikke andet end at hun ikke havde lært noget af det, danske børn har lært, når de er 7 år.

At hun ikke havde lært det, hun skulle bruge i Danmark, var jeg helt med på, men at hun derfor ikke skulle være i stand til overhovedet at lære noget, ville jeg ikke acceptere. Jeg begav mig ud for at lede efter nogen, som kunne fortælle mig, hvad hun kunne lære fremfor hvad hun havde lært. På den vej opdagede jeg to ting. Jeg opdagede professor Reuven Feuerstein og hans arbejde og jeg opdagede, at jeg ikke var den eneste, med et barn med en misforstået udvikling.

Hvorfor Develoop?
Develoop er en gammel drøm om at samle fagfolk, der er relevante i forhold til børn og unges udvikling og læring i et hus, hvor vi alle har den samme optimistiske og positive indstilling til hvad mennesket er i stand til at lære.
Læring og udvikling handler om andet og mere end det, der umiddelbart foregår i daginstitution og skole, og derfor er det vigtigt at have alle aspekter omkring barnet eller den unge med i sine bestræbelser på at finde vejen til deres læring. Både sanseintegrationen, det følelsesmæssige, og det kognitive skal tages vare på for at hjernen kan få lov til at vise os vores sande lærings- og udviklingspotentiale.

Hvem er jeg?
Jeg er en moden kvinde, eneadoptant og lever alene med min adopterede datter i udkanten af Århus. Jeg er nyligt uddannet cand. pæd. pæd. psyk. men har i realiteten altid interesseret mig for mennesker, relationer og udvikling. Jeg arbejder nu med en kombination af Reuven Feuersteins forståelse af de kognitive funktioner og medieret læringserfaring, sammen med den nyeste forskning i hjernens udvikling og funktioner. På den baggrund reparerer eller opbygger jeg, hvad der måtte mangle eller være mangelfuldt i børn og unges kognitive fundament for læring.

Mit arbejde består i, evt. i samarbejde med andre relevante behandlere, at skabe adgang til og reparere de huller, der måtte være i et barns udvikling, så det igen kan komme til at lære optimalt. Jeg arbejder med en kombination af Reuven Feuersteins forståelse af kognitive funktioner og medieret læringserfaring, og den nyeste forskning i hjernens udvikling og funktioner. Derigennem reparerer og opbygger jeg, hvad der måtte mangle eller være mangelfuldt i børn og unges kognitive fundament for læring.


DeveLoop IVS
Skolebakken 7,
8000 Aarhus C