Helen N. Rasmussen

Tale-/hørekonsulent
  • +45 30 31 70 40

  • info@develoop.dk

Jeg er dedikeret til at hjælpe mennesker med den skjulte høreforstyrrelse APD (Auditory Processing Disorder), og derfor er jeg blevet privatpraktiserende med speciale i APD. 

Hvorfor Develoop?
Jeg har meldt mig under Develoop-fagfællesskabet, fordi det har en virksom synegieffekt at arbejde tværfagligt om børn, unges og voksnes lærings- og udviklingsmæssige udfordringer.
I Develoop gives der på en helt unik måde mulighed for en helhedsorienteret vurdering af dine/ dit barns læringsforudsætninger af flere forskellige fagpersoner.

Hvem er jeg?

Jeg er gift, bor i Randers, har tre voksne børn og arbejder dels som lektor på pædagoguddannelsen på VIA University College, Aarhus, og dels med at hjælpe børn med at udvikle bedre auditiv perception. Min baggrund for at tilbyde sansemotorisk screening, startede med fødslen af min yngste søn, som havde sansemæssige udfordringer. Desuden er jeg uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske, har en Master i børne- og ungdomskultur og sundhedsantropologi, samt har igennem de sidste 12 år efteruddannet mig indenfor børn med sansemotoriske udfordringer.

Jeg benytter Keld Johansens metode og system til testning og træning af bl.a. samhørelse, lydfølsomhed og sortering af baggrundsstøj mm.


DeveLoop IVS
Skolebakken 7,
8000 Aarhus C