Camilla Aune Fey

LÆSEVEJLEDER, LÆRER
  • +45 29 36 94 74

  • info@develoop.dk

Alle børn fortjener at lykkes med skolen, men desværre er der ikke altid tid til at hjælpe hvert enkelt barn med deres specifikke behov i skolen. Hos mig er der fokus på barnet og dets styrker, samtidig med vi bruger Alkalær-metoden til at få styr på barnets udfordringer på en sjov og kvalificeret måde. Alkalær har virkelig gjort læseundervisningen nem, sjov og lærerig. Børn elsker at komme hos mig og arbejde med Alkalær, og det er ligegyldigt om du går i 0. eller 8. klasse.

Hvorfor Develoop?
Jeg har været selvstændig i noget tid nu, og næste naturlige skridt for mig, er at slå mig sammen med andre fagfolk, fordi det giver så god mening at se på det hele menneske, i stedet for kun at fokusere på ét område.

Hos Develoop kan vi noget helt specielt. Vi kan nemlig tilbyde en samlet løsning der er tilpasset hvert enkelt barn, og som ikke bare fokuserer på hvilke kasser barnet kan passe ned i. Det giver mening for mig.

Hvem er jeg?
Jeg bor i Egtved sammen med min mand og vores 2 børn.

Jeg er uddannet folkeskolelærer med linjefag i dansk, historie og specialpædagogik. Jeg har primært haft mit fokus på børn med særlige behov. Jeg har også arbejdet med voksne flygtninge på et sprogcenter. Disse voksne var ofte traumatiserede, og kunne have meget svært ved at lære.

Jeg er desuden også uddannet Alkalær-underviser. Alkalær er udviklet af Eag V. Hansn, og er et materiale som garanterer udvikling af både børn og voksnes læsekompetencer, såfremt man er motiveret, har et sprog og har et fungerende sanseapparat.

Udover at arbejde på en folkeskole, hvor jeg både er i en almenklasse og i specialklasserne, har jeg mit eget firma, Læsestyrken. Det har jeg haft i Egtved et par år, og nu også i Århus.


DeveLoop IVS
Skolebakken 7,
8000 Aarhus C