DeveLoop.dk

Anmeldelser:

Hos DeveLoop er vi passionerede folk der brænder for at hjælpe dig, med at fremme dit barns udvikling. Læs her nedenfor hvad ogle af vores tilfredse familier mener om os.


 • Nu er vi ikke i tvivl om hun nok skal få sin 9. klasses afgangseksamen.

  — Shila Nielsen

  Da min datter startede hos Kirsten for 2 år siden, havde hun svært ved at holde fokus og var meget flyvsk. Fagligt var vi meget bekymrede for om hun nogensinde ville få en 9. klasses eksamen. Det var svært at holde en samtale i gang, hun skiftede emne konstant og havde svært ved at lytte.

  Jeg var med hos Kirsten de første mange gange, hvor Kirsten skulle bruge meget krudt på at hjælpe min datter til at holde fokus. 

  Efter nogle gange, sad hun derinde alene sammen med Kirsten og til sidst endte det med at hun selv tog toget til og fra Århus og Odense. Vores datter har rykket sig både  fagligt og personligt og nu er vi ikke i tvivl om hun nok skal få sin 9. klasses eksamen.

  Tak til Kirsten for din tålmodighed og store hjerte.

 • Han kunne faktisk godt – han vidste bare ikke hvordan!

  — Per Green

  Stor tak til Kirsten for at hjælpe min dreng med at forbedre tilgangen til opgaver, arbejdsfastholdelse og troen på at han faktisk godt kan.

 • Tusinde tak, Kirsten, fordi du troede på Jeppe og hans evner.

  — Rikke Bjerregaard Gaardmand

  Vores mellemste barn har altid haft temmelig meget krudt i rumpen og haft mega svært ved at koncentrere sig, både ved leg, hvor han zappede rundt hvert 5. minut og senere også i skolen. 

  I okt. 2016 var vi til møde på skolen hvor vi blev bedt om at finde en specialskole til ham.

  Jeg havde læst om Feuerstein, så vores søn begyndte at gå til mediering hos Kirsten hos Develoop i Århus i november 2016. Allerede i feb 2017, stoppede en lærer min mand på skolen for lige at fortælle at det bare gik SÅ godt med vores søn i skolen, det var som om der var faldet meget mere ro over ham.

  Siden har vi været til flere skole/hjem samtaler og rosen vælter ned over ham.Første gang sagde han selv: Jeg tror det går godt, fordi jeg er begyndt at gå hos en der hedder Kirsten

   

 • TAK Kirsten

  — Stine Marie Zink

  Kirsten har en fantastisk evne til at gå i børnehøjde uden at blive overpædagogisk og sukkersød.

  Min datter har haft stor modstand mod at læse. Hun har ikke troet på sig selv. Efter få gange hos Kirsten begyndte hun at se sig selv med de øjne, jeg ser hende med.

  Læring hos Kirsten leges ind og helt uden pres er min datter begyndt at læse højt for os: Når vi spiller spil, når vi kører bil og når lillesøster skal puttes.

  Det er en kæmpeglæde for mig, at se min datter finde den tro på sig selv, som hun har manglet de første 6 år af sin skoletid.

   

 • De to var en skøn kombi

  — Charlotte Boëtius

  En kæmpe tak til Kirsten for at give Conrad oplevelsen af at præstere! De to var en skøn kombi.

  Conrad arbejdede koncentreret og intenst fire timer om dagen og var megastolt af det de lavede! Jeg kunne høre dem være i proces, mens de talte og grinede sammen. Vi er kommet et skridt videre på vejen og er meget taknemmelige.

 • Ro på i klassen og gode karakterer til drengene!

  — Tina Kruse, skoleleder, Skt. Knuds Skole – Århus

  Vi havde for nogle år siden tre drenge på mellemtrinnet, der sørgede for konstant uro og forstyrrelser i klassen, hvilket gik ud over både deres egen læring og resten af klassens.

  Efter ½ år med to ugentlige lektioner hjernetræning med Kirsten Korning fra Develoop – Huset for Potentialeudvikling sammen med indsats fra klassens lærere, faldt der ro over drengene og ikke alene bestod de nogle år senere deres 9. klasses afgangseksamen, de gik endda ud med hæderlige karakterer.

 • Ikke mange troede på ham!

  Torben C-Bohnhardt, Projektleder HeadON
  Jeg kan kun varmt anbefale Kirsten og hendes viden og formåen til at rykke unge, som har haft svære traumatiske udfordringer fra livets start og kæmper med svære kognitive indlæringsvanskeligheder.
  Kirsten hjalp en af vores unge i HeadON, som har været anbragt fra han var 11 til 17 år.
  Hans gennemsnit i 9 klasse lå på 2,3,  Kirsten rykkede i 10. klasse hans gennemsnit til 5,6, hvorefter han gik gang med Hf. I 2019 tog hans sin Hf og gik videre til vagtuddannelsen.
  Vi havde ikke kunne have rykke ham uden Kirstens hjælp og jeg kan kun anbefale hende og hendes måde at arbejde med børn og unge på.
   

  Eksperter

  Vil du vide mere?

  Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.  DeveLoop IVS
  Skolebakken 7,
  8000 Aarhus C